Med flotte innsjøer og store naturområder er Rendalen et optimalt sted for landbasert oppdrett. Tilgangen på store mengder rent vann og gode grunnforhold har lagt planene godt til rette for oss i Rendalsfisk.

Rendalen er den største landkommunen i Sør-Norge med sine 3.178 kvadratkilometer. Her er det nok av vakre fjell, dype skoger og forlokkende vann. De mektige fjellområdene inviterer deg til seg og serverer gode høydepunkter gjennom alle årstider.

Rendalen er et eldorado for jakt- og fiskeinteresserte. Vi har også et rikt kulturliv innen de fleste sjangerne; der musikken står høyt og sommeren er spekket med arrangement for noen og enhver som festivaler, konserter og utendørs musikkspill.  På vinteren prepareres kilometervis med skiløyper i vakre skoger og fjell, og i Renåfjellet er det et alpinanlegg med egen snøproduksjon.

Kommunen har usedvanlig mange og fine kulturminner og det er rik tilgang på fisk, vilt, bær og andre matressurser.

Fiskevollen, Norges best bevarte innenlands fiskevær (foto: John Fiskvik).

Vi er ikke mange i Rendalen, men vi har mye storslagent å by deg. Vi ønsker deg gjerne velkommen til vårt rike.  Det sies at Rendalen er en av Norges vakreste og best bevarte hemmeligheter. Vi vil gjerne innvie deg i hemmeligheten vår og håper at du vil finne glede i det vi har å by på.